Animatoon

Jaj, Borzas Brumi Brancs! (Help!... It's the Hair Bear Bunch!)

2020. szeptember 16. - Anita cicus

1971-ben bemutatott amerikai rajzfilmsorozat. A műsor alkotói Joe Ruby és Ken Spears, az epizódokat pedig William Hanna és Joseph Barbera rendezte. A történet három medvéről szól, akik rendszeresen kilógnak az otthonukat adó állatkertből. Az eredeti szinkronhangok közt megtalálható Daws Butler, Paul Winchell, William Callaway, John Stephenson és Joe E. Ross.
A sorozatot az Amerikai Egyesült Államokban a CBS adta 1971. szeptember 11. és 1972. január 8. között, Magyarországon először a TV2 mutatta be a TV2 Matiné című műsorblokkjában, később pedig a Boomerang is műsorra tűzte.

Cselekmény:

A műsor a címszereplő Borzas Brumi Brancsról szól, ami három medvekuzinból áll. Ők a Wonderland állatkertben élnek, ám rendszerint kiszöknek az állatkertből, hogy kiélvezhessék a kinti világ dolgait. A gondozó Mr. Peevly és asszisztense, Lionel Botch mindig igyekszik elkapni és visszazárni őket, ám a három medve mindig azelőtt visszatér a ketrecébe, mielőtt ez sikerülne. Visszatérő poén a sorozatban, hogy a sorozat szereplő szinte összes medve angol neve rímel a "bear" ("medve").

Alkotó: Joe Ruby
Ken Spears
Rendező: William Hanna
Joseph Barbera
Producer: Charles A. Nichols
Zeneszerző:Hoyt Curtin
Évadok:1
Epizódok:16
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Nyelv: angol
+ magyar (szinkron)
Gyártó: Hanna-Barbera Productions
Forgalmazó: Warner Bros. Television Distribution

A bejegyzés trackback címe:

https://animatoon.blog.hu/api/trackback/id/tr6316203746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása