Animatoon

Bibliai mesék (The Greatest Adventure: Stories from the Bible)

2023. június 14. - Anita cicus

Amerikai televíziós rajzfilmsorozat, amelyet a Hanna-Barbera készített. Amerikában 1985 és 1992 között vetítették le, Magyarországon pedig 2013-ban az RTL Klub-on sugározták 3 részét (új szinkronnal).

Cselekmény:

mv5bogeznjy0zdutzjmwms00mwvhlwi0mzctnjy2mgy2zdm1mwvmxkeyxkfqcgdeqxvyntm3mdmymdq_v1.jpg

A két ifjú régész, Derek és Margo ókori csaták színhelyén végzett ásatásokat. Velük volt barátjuk és segítőtársuk, Moki is. Hirtelen mintha forgószél támadt volna körülöttük, zuhanni kezdtek. Amikor a por elült, ámulattal néztek körül az alabástrommal borított teremben, amely egy más korszak, más kultúra tárgyaival, hatalmas szobrokkal és cserépedényekkel volt tele. A csarnok túlsó végén ajtót pillantottak meg, rajta különös felirat: "Ki átlép e kapun, magán az időn lép át.
Minden rész egy-egy híres bibliai történetet mutat be, amelyet az időutazás révén az adott korba csöppent főszereplőkkel együtt élhetnek át.

Rendező: Don Lusk
Ray Patterson
Producer: Kay Wright
Zeneszerző: Hoyt Curtin
Paul DeKorte
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Nyelv: angol
Évadok: 1
Epizód: 13
Részenkénti játékidő: 25-30 perc
Gyártó: Hanna-Barbera

A bejegyzés trackback címe:

https://animatoon.blog.hu/api/trackback/id/tr4018146542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása