Animatoon

Kis tini hős (Kim Possible)

2023. április 18. - Anita cicus

Disney Channel által készített, Emmy-díjas, amerikai televíziós rajzfilmsorozat, amely egy bűnvadász tinédzserlányról, Kim Possible-ről szól, aki naponta kényszerül világméretű, családi és iskolai ügyek intézésére. A sorozat leginkább akcióra, ugyanakkor jellemzően vicces légkörére hagyatkozik szellemes szövegével és a titkos ügynökökre és akcióhősökre jellemző klisék alkalmazásával.

Cselekmény:

p186173_b_h10_ad.jpg

Kim gyakran találja magát azon, hogy a világot utazza, emberek megmentésére, a bűnözés megállítására, és a gonosztevőkkel való harcra, miközben mindig elvárják, hogy időben hazaérkezzen és megírja házi feladatát.
Kim Possible a Middleton Gimnáziumba jár,
és az iskola pomponcsapatának kapitánya.
Ám a vörös hajú lányka nem egyedül jár bűnmegállító útjaira. Mellette áll Ron Stoppable, az ő bolondos bajtársa, valamint annak háziállata, Rufus, a csupasz vakondpatkány, aki szinte védjegyévé vált a sorozatnak.
Kimnek számos ellensége akadt hősélete során, volt már dolga különböző, gonosz kezek által létrehozott – vagy ellopott – masinákkal, szupergyorsan növő gyeppel, és egy alkalommal még főellensége, Drakken doktor is átvette az irányítást elméje fölött. Sok gonosztevő tett említést a bűnözőlét kliséiről, amiket ő klasszikusnak vagy idejemúltnak tekint.

Alkotó:Mark McCorkle
Bob Schooley
Rendező:Steve Loter
Chris Bailey
David Block
Író:Nicole Dubuc
Mark McCorkle
Eddie Guzelian
Bill Motz
Zeneszerző:Christina Milian
Ország:Amerikai Egyesült Államok
Nyelv:angol
Évadok:4
Epizódok:87 (4 évad)

A bejegyzés trackback címe:

https://animatoon.blog.hu/api/trackback/id/tr5118105406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása