Animatoon

A szellemirtók újabb kalandjai (Extreme Ghostbusters)

2023. január 12. - Anita cicus

1997-ben bemutatott sci-fi rajzfilmsorozat, Az igazi szellemirtók folytatása. A rajzfilm a Szellemirtók című 1984-es sci-fi filmvígjátékon alapul. Magyarországon az RTL Klub vetítette 2001-ben.

Cselekmény:

1494259726344-extreme-ghostbusters.jpeg

A rajzfilmben a fiatalabb szellemirtók új csapatával találkozhatunk, akiknek vezetője a filmben is szereplő Egon Spengler. Velük dolgozik még a titkárnő, Janine Melnitz és Ragacs, a barátságos szellem. A sorozat folyamán visszatérnek szellemek. Évek múltán elmentek az eredeti szellemirtók, mindegyikük a maga útját járta, kivéve Egont, aki még mindig ott maradt, hogy előmozdítsa a tanulmányait és természetfeletti tudományra tanítson egy osztályt a helyi főiskolán. Amikor a szellemek elkezdenek újra megjelenni, Egont kényszerítik, hogy új szellemirtókat toborozzon a négy diákjából. Az új Szellemirtók tagja volt Kylie Griffin, egy lányzseni és szakértő, Eduardo Rivera, egy menő, cinikus latin-amerikai származású személy, a naplopó, Garrett Miller, egy tolószékhez kötött fiatal sportoló, és Roland Jackson, egy szorgalmas gépész. Mivel a szellemek egyre erősödnek, a Szellemirtó felszereléseket is frissíteni kell. Így hát Egon a négy új csapattag segítségével elkészíti a teljesen új felturbózott proton ágyúkat és az új generációs csapdákat, amelyek azért kellenek, mivel az ágyúkból kilövellő prroton sugarak kapacitását megnövelték és a csapda sugarának is ugyanolyan erejűnek kell lenni. A PKE mérőt (konyhanyelven szellemérzékelőt) szintén módosították. Ezúttal mutatók/karok helyett egy kicsi elektromos nyaláb mozgása mutatja az energiaszintet. Így alakulnak meg az "Extrém Szellemirtók", akik számtalan iszonyatos szellemmel küzdenek meg különös és izgalmas kalandok során.

Alkotó: Dan Aykroyd
Rendező:Audu Paden
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Nyelv: angol
Évad: 1
Epizódok: 40
Részenkénti játékidő:24 perc
Gyártó: Sony Pictures Television
Forgalmazó: Hulu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animatoon.blog.hu/api/trackback/id/tr4218024476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása