Animatoon

Sötét zsaruk (Men In Black-The series)

2020. május 23. - Anita cicus

A Sötét zsaruk egy amerikai televíziós rajzfilmsorozat, amely a mozifilm által készült sorozat. 4 évad készült, összesen 53 rész. A forgatókönyvet Mark Amato írta, Nathan Chew rendezte, a zenéjét Jim Latham szerezte, a producer Kim Bass, Duane Capizzi és Frank Paur, a főszerepben Ed O'Ross, Gregg Berger, Keith Diamond, Jennifer Lien, Jennifer Martin és Charles Napier hangja hallható. Amerikában 1997. október 11. és 2001. június 30. között a The WB vetítette. Magyarországon először az RTL Klub sugározta a Kölyökklub műsorblokkban, majd a Viasat 6 is műsorra tűzte.

Cselekmény:

J és K  különleges ügynök nem a CIA-nak, és még csak nem is az FBI-nak dolgozik. Ők egy sokkal titkosabb szervezet ügynökei, akiknek az a feladata, hogy figyelemmel kísérjék a földönkívüliek aktivitását bolygónkon. Ügyfeleik, létformától függetlenül, galaxisszerte rettegik nevüket, s ebből akkor sem engednek, amikor szervezetük végzetes összeesküvést észlel.  A sötét zsaruk a csillagközi háború megelőzése érdekében azonnal akcióba lépnek.

Rendező: Nathan Chew
Michael Goguen
Frank Paur
Dennis Woodyard
Író: Mark Amato
Duane Capizzi
Michael Edens
Greg Klein
Thomas Pugsley
Steve Roberts
Tony Sommo
Alexx Van Dyne
Greg Weisman
Jon Weisman
Producer: Kim Bass
Duane Capizzi
Frank Paur
Részenkénti játékidő: 22–24 perc
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Évadok: 4
Epizódok: 53
Gyártó: Amblin Entertainment
Adelaide Productions
Columbia TriStar Television

A bejegyzés trackback címe:

https://animatoon.blog.hu/api/trackback/id/tr5115713950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása