Animatoon

G.I Joe (G.I. Joe: A Real American Hero)

2022. november 25. - Anita cicus

A G.I. Joe 1987-ben bemutatott amerikai–japán koprodukcióban készült rajzfilmsorozat, amely HASBRO játékfigurák ihlették, és illeszkedtek annak történetébe. Mozifilm is készült Kommandó címmel.

Cselekmény:

screenshot_2022-11-25_at_17-46-35_g_i_joe_a_real_american_hero.png

A G.I Joe egység éppen egy új gépet tesztel, ami megoldaná a világ energia gondjait, mikor a Kobra lecsapnak rájuk. Szükségük van erre a fura szerkezetre, ám ők másra akarják használni. Kiderül, hogy a Kobra Parancsnok eredetileg a Kobra-La lakója volt, az itt élők évszázadokkal ezelőtt uralták a világot, ám később az emberek egyre jobban teret nyertek, így kénytelen voltak elbújni a világ szeme elől. A Parancsnok dolga az lett volna, hogy leigázza a Földet, ám a hozzá fűzött reményeket nem váltotta be, így más módszerhez kell folyamodnia Kobra-La vezetőjének.

Alkotó: Hasbro
Rendező: Dan Thompson (minisorozats 1-2)
John Gibbs (1. Évad)
Terry Lennon (1. évad)
Ray Lee (2. évad)
Ország: Egyesült Államok
Nyelv: Angol
Évad: 2
Rész:95
Hossz: 30 perc
Gyártó:Toei Animation
Sunbow Productions
Marvel Productions

A bejegyzés trackback címe:

https://animatoon.blog.hu/api/trackback/id/tr1417987658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása