Animatoon

Ginger naplója (As Told by Ginger)

2021. december 08. - Anita cicus

Amerikai rajzfilmsorozat, mely Csupó Gábor és Arlene Klasky készítette, akik a Fecsegő tipegők, a Rocket Power, A Thornberry család és a Jaj, a szörnyek! című sorozatokat is megalkották. A sorozatot az Egyesült Államokban 2000. október 25-től 2006. november 14-ig sugározták. Hazánkban a Nickelodeon megújulásáig, 2010. február 15-ig vetítették a 3 évadot, 60 epizódot és négy tévéfilmet megélt sorozatot, mely ez idő alatt népszerű lett.

Cselemény:

as-told-by-ginger-tv-show-on-nickelodeon-533x400.jpg

A sorozat egy Ginger Foutley nevű kislányról és két barátnőjéről szól, akik segítik Gingert abban, hogy „túlélje” az iskolát, és több legyen, mint egy stréber. A lánynak ehhez sok kihívást kell átélnie. Gingernek van egy testvére, Carl Foutley, aki legjobb barátjával, Hoodseyval mindig terveket eszel ki a dolgokhoz.

Alkotó: Emily Kapnek
Rendező: Mark Risley
Producer: Kate Boutilier (1.évad)
Maureen Iser (1-2. évad)
Susan Ward (3. évad)
Gyártó: Klasky Csupo
Forgalmazó: ViacomCBS International
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Nyelv: angol
Játékidő: 22 perc

A bejegyzés trackback címe:

https://animatoon.blog.hu/api/trackback/id/tr6116777308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása