Animatoon

Icipici pók (Itsy Bitsy Spider)

2020. május 23. - Anita cicus

Az Icipici pók egy amerikai televíziós rajzfilmsorozat, mely Amerikában 1994. november 7. és 1996. között az USA Network vetítette, míg Magyarországon 1995-ben és 1996-ban az HBO sugározta, majd 1997-től egy ideig az akkor indult RTL Klub adta a Kölyök klub blokban. Készült 1992-ben egész estés rajzfilm is Icipici pók címen.

Cselekmény:

A történet főhőse egy kis pók, a neve Ici. Ügyes és talpraesett pók. A városban gyakran kergetik az emberek. Van egy barátja egy kislány Julius-nak hívják, akivel néha összetart. Az idők folyamán két embergyermekkel is megbarátkozik. Van egy ronda kövér nő, akit Rossz Digi Dagi Mamának becéznek, aki nagyon-nagyon fél tőle, és mikor meglátja, azonnal sikoltozik, és mindig kihívja a pókvadászt. A pókvadász egy ügyes és dörzsölt fickó, de Ici nagy nehezen mindig elmenekül előle is.

Alkotó: Matthew O' Callaghan
Rendező: Mike Mithchel
Conrad Vernon
Stephen Anderson
Részenkénti játékidő: 24 perc
Évadok: 2
Részek: 26
Eredeti sugárzás: 1994-1996
Ország: Amerikai Egyesült Államok

A bejegyzés trackback címe:

https://animatoon.blog.hu/api/trackback/id/tr815713262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása