Animatoon

Bing és Bong (Tiny Planets)

2020. május 23. - Anita cicus

A  Bing és Bong egy brit televíziós rajzfilmsorozat, amelynek alkotója Casey Dobie volt. Az Egyesült Királyságban 2001. június 10. és 2002. december 21. között a CITV vetítette. Magyarországon először a Minimax sugározta "Bing és Bong" címmel 2006. március 22. és 2008. november 4. között, de csak az első 26 epizódot. Majd később a többi részt a JimJam tűzte műsorra 2008-tól, "Pöttöm bolygók" címmel. A mai napig is a JimJam adja, mind a 65 epizódot.

Cselekmény:

A két jó barát, Bing és Bong egy másik bolygón él, és napról napra új kalandokba vágnak bele. A két mókás földönkívüli sosem henyél, a közeli hat planéta felfedezése új és új izgalmakat rejt. Bing és Bong mindig időben érkezik, hogy a többi furcsa lény segítségére legyen, tanácsot adjon – vagy akár csak hogy egy hatalmas mulatságban vegyen részt!

Alkotó: Casey Dobie
Rendező: Alastair McIlwain
Ország: Egyesült királyság
Nyelv: Angol
Évad: 1
Részek: 65 + 1 pilot
Játékidő: 5 minutes
Gyártó: Sesame Workshop
Pepper's Ghost Productions Ltd.

A bejegyzés trackback címe:

https://animatoon.blog.hu/api/trackback/id/tr6115713972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása