Animatoon

Tom a nagy utazó (Tom)

2023. július 21. - Anita cicus

Spanyol rajzfilmsorozat Daniel Torres meséje alapján. Itthon legelőször 2005-ben mutatta be a Minimax, majd 2008-tól új részeket sugároztak.

Cselekmény:

635.jpg

Tom egy hatalmas dinoszaurusz, aki nagyságával sokakban rémületet kelt első látásra, de hamar kiderül, hogy egy teljesen ártalmatlan, nagyon békés figura. Tom két kicsi barátjával, Tippel és Vandával és a Hamilton Cirkusszal körbe utazza a világot. Fantasztikus kalandokba keverednek, messzi, ismeretlen tájakat fedeznek fel.Eljutnak többek között New York-ba, Párizsba, Ausztráliába. A Karib-tengeren kalózokkal talákoznak, megmásszák a Himaláját és az inkák ősi városában, Machu Picchu-ban is szétnéznek egy epizód erejéig. A sorozat 26 részében a világ huszonhat különböző pontjára utazhatunk.Sajnos a kirándulás nem mentes minden bonyodalomtól. Tomot és a gyerekeket üldözőbe veszi Carter, a hirhedt bűnöző. Megpróbálja fogságba ejteni a dinoszauruszt, hogy szórakoztató parkjában mutogassa, mint fő látványosságot, és ezzel a tervével sok-sok pénzt keressen. Carter sötét tervei megvalósításában nincs egyedül, hiszen két segédje mindenben segíti ármánykodásait.Bár Tom, Vanda és Tip a főszereplői a történeteknek, az utazások során megismert barátok szintén fontos szerepet játszanak a sorozatban. Ők azok, akik segítségével a sorozat epizódjaiban megismerhetjük a bemutatott kultúrák eltérő szokásait és jellegzetességeit. Ők vezetnek be bennünket az új világok érdekes sokszínűségébe, és tanítanak arra, hogy jobban értékeljük a világot, amiben élünk.

Rendező: Keith Littler
Mike Cross
Ernest Agulló
Zene: Kick Production
Gyártó:Production companies
European Broadcasting Union
Cromosoma
Norma Editorial

A bejegyzés trackback címe:

https://animatoon.blog.hu/api/trackback/id/tr7518174879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása