Animatoon

Titi titánok (Teen Titans)

2023. április 05. - Anita cicus

2003-tól 2006-ig futott amerikai televíziós rajzfilmsorozat, amely az azonos című DC Comics képregény alapján készült. Alkotói: Sam Register és Glen Murakami. Forgalomba hozta a Warner Bros. Első bemutatása a Cartoon Network csatornán történt 2003. július 19-én. Utolsó epizódját Things Change címmel 2006. január 16-án vetítették. Amerikában 2003. július 19. és 2006. január 16. között az amerikai Cartoon Network vetítette, Magyarországon 2005. január 8. és 2007. augusztus 11. között a közép- és kelet-európai Cartoon Network sugározta.
Sikerét követően a DC Comics külön képregényt indított, amely a tévésorozat cselekményéből táplálkozott, és a Teen Titans Go! címet kapta.

Cselekmény:

screenshot_2023-04-05_at_16-30-29_it_looks_like_the_original_teen_titans_series_is_getting_a_reboot_fans_will_be_pumped.pngA tizenéves Robin korát meghazudtolva már kész hős. Sőt, ő vezeti a tinikből álló szuperhősök csapatát. Csapattársaival, a sötét Ravennel, az erőteljes Cyborggal, a könnyelmű hercegnővel, Starfire-rel és a komolytalan Beast Boy-jal harcol; akik a gonoszság erőivel, a rejtélyes Slade-del, az ördögi Brother Blood-dal és a rosszindulatú, kozmikus Trigonnal szövetkeztek.

Alkotó:Sam Register
Glen Murakami
Rendező:Ciro Nieli
Michael Chang
Ben Jones
Alex Soto
Matt Youngberg
Író:Adam Beechen
Zeneszerző: Michael McCuistion
Kristopher Carter
Lolita Ritmanis
Ország:Amerikai Egyesült Államok
Nyelv:angol
+ magyar (szinkron)
Évadok:5
Epizódok:65 (epizódlista)
Forgalmazó: DC Comics
Gyártó:
Warner Bros. Animation

A bejegyzés trackback címe:

https://animatoon.blog.hu/api/trackback/id/tr7618095274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása