Animatoon

Micimackó újabb kalandjai (The New Adventures of Winnie the Pooh)

2022. október 30. - Anita cicus

Amerikai televíziós rajzfilmsorozat, amely a The Walt Disney Company készített, és a Micimackó kalandjai című 1977-ben bemutatott animációs mozifilm folytatása.
A sorozatot 1988. január 17-én mutatták be az ABC csatornán. Összesen 50 epizód, egészen a sorozat utolsó 1991. október 26-i epizódjáig. Magyarországon először 1994 és 1998 között vetítették a Walt Disney bemutatja című műsorblokkban a Magyar Televízió 1-es csatornáján, majd az RTL Klub adta le, újra az archív szinkronnal a Disney Csatorna sugározta.

Cselekmény:

blogfokep_14.jpg

Réges-régen valamikor az ősidőkben, de legalábbis múlt péntek előtt, Micimackó az erdőben élt, saját kunyhójában. S ugyanebben
az erdőben lakott a fontoskodó Nyuszi, a tudálékos Bagoly, a félénk Malacka, a sértődős Füles, Kanga, a kengurumama kicsinyével, Zsebibabával, no meg a vidám, ugrálós Tigrisés persze mindnyájuk szeretett gazdája, Micimackó legjobb barátja: Róbert Gida. Ebben a mesebeli erdőben mindennap történik valami mulatságos vagy izgalmas esemény. Micimackó háborúságba keveredik a méhekkel, elefántfogásra indul barátjával, Malackával. Sokszor bajba is keveredik, lévén ő egy Csekélyértelmű Medvebocs, de Róbert Gida, aki már nagy és okos - majdnem hatéves -, mindig mindent rendbe hoz.

Alkotó:Walt Disney Television
Rendező:Karl Geurs
Író:Mark Zaslove
Dev Ross
Bruce Talkington
Carl Crocker
Rich Fogel
Doug Hutchinson
Larry Bernard
David Silverman
Len Uhley
Ország:Amerikai Egyesült Államok
Nyelv:angol
+ magyar (szinkron)
Évadok:4
Epizódok:50 (82 szegmens)
Részenkénti játékidő:23 perc
Gyártó:Walt Disney Television Animation
Forgalmazó:Disney–ABC Domestic Television
Disney+

A bejegyzés trackback címe:

https://animatoon.blog.hu/api/trackback/id/tr7417966450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása