Animatoon

Mentőosztag (Rescue Heroes)

2022. május 02. - Anita cicus

1999 és 2003 között bemutatott kanadai televíziós rajzfilmsorozat, amely negyven epizódból áll. Kanadában 1999 és 2003 a Teletoon vetítette, 1999 és 2000 között a CBS sugározta, majd 2000 és 2003 között a Kids' WB! tűzte műsorra. Magyarországon a Minimax mutatta be. A sorozathoz 2003-ban egész estés film is készült, Mentőosztag: A film (Rescue Heroes: The Movie) címen.

Ismertető:

rescue-heroes-resized.jpg

A Mentőosztag egy specális helyzetekre képzett csapat, akiknek célja, hogy a természetes és ember okozta katasztrófákból mentsenek embereket és oldják meg a helyzetet. A központ, más néven a parancsnoksági központ, ahol a csapatvezető Billy Blazes, valamint a csapat tagjai Wendy Waters, Jake Justice, Jack Hammer, Ariel Flyer és Rocky Canyon tartózkodik. A feladatot a parancsnoki központba a Mentőosztag igazgatója, Warren Waters és vezető diszpécsere, Roger Houston adja. A legtöbb epizód végén a Mentőosztag biztonsági tanácsokat ad, és megvitatja, hogyan kell kezelni az epizódban megjelenő vészhelyzetet. Az epizód általában a "Tartsatok ti is a mentőosztaggal, óvjuk egymást" (az utolsó évadban "Gondolkozz a mentőcsapat tagjaként., légy résen!) szlogennel zárul.

Alkotó: Fisher-Price
Ország: Kanada
Nyelv: angol + magyar (szinkron)
Évad: 3/2
Epizód: 40/26
Részenkénti játékidő: 22 perc
Gyártó: Nelvana
Fisher-Price

A bejegyzés trackback címe:

https://animatoon.blog.hu/api/trackback/id/tr4217822211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása