Animatoon

Bunkó és a Vész (Pinky and the Brain)

2021. június 20. - Anita cicus

A Bunkó és Vész amerikai rajzfilmsorozat, amelyet a Kids' WB számára 1995-ben. A szereplők az Animánia című rajzfilmsorozatból származnak, a siker hatására kapták meg saját sorozatukat. Később új sorozat készült Pinky, Elmyra & the Brain címmel, majd újra feltűntek az Animánia új változatában. A sorozat 1995. szeptember 9.-től 1998. november 14.-ig futott Amerikában. 4 évadot élt meg 66 epizóddal. Hazánkban a Cartoon Network sugározta, magyar szinkron nem készült.

Cselekmény:

81futueau4l_ri.jpg

Bunkó és Vész két genetikailag módosított laboratóriumi egér, akik az Acme Labs kutatólaboratóriumban élnek. Az egyikük gonosz, és meg akarja hódítani a világot, míg a másik együgyű. A gonosz egér világuralmi tervei azonban folyamatosan csődöt mondanak. Az epizódok általában egy film vagy regény paródiái.

Producer: Tom Ruegger
Liz Holzman
Charles M. Howell IV.
Peter Hastings
Rusty Mills
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Nyelv: angol
Évad: 4
Epizód: 66
Gyártó: Amblin Entertainment
Forgalmazó: Warner Bros. Television,Hulu

A bejegyzés trackback címe:

https://animatoon.blog.hu/api/trackback/id/tr2416599150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása