Animatoon

Tom és Jerry show

2020. május 02. - Anita cicus

A Tom és Jerry show (ami napjaink alternatív címe: Tom és Jerry új kalandjai) egy amerikai televíziós rajzfilmsorozat, amelyet a Hanna-Barbera és a Metro-Goldwyn-Mayer television együttműködésével készített.  Amerikában az ABC adta le 1975-ben. Magyarországon 1987. június 25. és november 8. között a Magyar Televízió 1 csatorna sugározta, az ismétlést 1987. december 26-tól, és 1988. január 31 között vetítette a Magyar Televízió 2-es csatorna. Ezt követte a Duna Televízió, ami harmadszor leadta 1995-ben, 1996-ban és 1997-ben. Később az RTL Klub kereskedelmi csatornán új szinkronnal vetítették Kölyökklubként harmadszor 2010 és 2012 között.

Cselekmény:

Tom és Jerry ebben a sorozatban nem harcolnak, nem püfölik egymást, hanem együttműködnek jóban-rosszban!  Évtizedes rivalizálás után végül a legjobb barátokká váltak azokban az epizódokban, amelyekben a világ sportszerűen versenyeztek, a munkahelyi baljóslatúban tartották, a rejtélyek megoldása és mások segítése érdekében. Néhány időben, eléggé versenyképesek egymás ellen.
Néhány szereplő felbukkan egy epizódban, ilyen például: a kiskacsa,Cövek,Jerry unokaöccse,és Reubin

Rendező: Charles August Nichols
Író: Bill Ackerman
Larz Bourne
Tom Dagenais
Alan Dinehart
Don Jurwich
Joel Kane
Dick Kinney
Frank Ridgeway
Zeneszerző: Hoyt S. Curtin
Paul DeKorte
Évadok:1
Epizódok:16 (epizódlista)
Részenkénti játékidő: 22 perc
Nyelv: angol
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Gyártó: Hanna-Barbera
MGM Television

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animatoon.blog.hu/api/trackback/id/tr5915654244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása