Animatoon

Jack a kalóz (Mad Jack the Pirate)

2023. január 08. - Anita cicus

Egy amerikai rajzfilmsorozat, amelyet Bill Kopp készített, aki a Nyekk, a macska alkotója. Az USA-ban 1998. szeptember 12-től 1999. február 27-ig vetítették. A rajzfilm a Fox Kids számára készült, egész világon az a csatorna vetítette. Magyarországon később átkerült a Jetix műsorára is.

 

mad-jack-the-pirate.jpg

Cselekmény:

Jack, a félnótás kalóz vitorlát bont egy furcsa, lapos bolygón, a Táblán, hogy aranyat, ékeszereket és elásott kincseket találjon. Naív, javíthatatlanul optimista és szörnyen hûséges patkányával, Büdivel együtt Jack ideje nagy részét bajbakerüléssel és kellemetlen helyzetekbõl való kikecmergéssel tölti. Nevetséges hajójukon, a Tengeri Csibén kikötõrõl kikötõre bolyonganak, furcsa helyeket és veszedelmes éghajlatokat fedezve fel, megismerve ezek nem mindennapi lakóit.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animatoon.blog.hu/api/trackback/id/tr3617987656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása