Animatoon

Johnny Bravo

2020. október 18. - Anita cicus

Amerikai televíziós rajzfilmsorozat, amelyet a Hanna-Barbera készített, és egész estés rajzfilm is készült belőle,Johnny Bravo Goes to Bollywood címmel. 1. -től - 3. évadig a Hanna-Barbera studios majd a 4. évadot a Cartoon Network studios készítette.1995-ben a What a Cartoon blokkban sugározta a első két pilot-ját. 1997-ben megkezdte a sugárzását, ami 2004-ig tartott.
Hazánkban a Viasat 3 sugározta 3. évadig, és a hazai Cartoon Newtork az összes évadot leadta.

Cselekmény:

Johnny Bravo egy rendkívül izmos, a kinézetére sokat adó, önmaga szerint macsó férfi. Minden nőt el akar csábítani, de ez sosem jön neki össze. Rendszerint még a leggyengébb nőszemély is képes egy pofonnal leállítani. Johnny anyukája pedig excentrikus asszony, végtelen energiával és lelkesedéssel. Ellenállhatatlan sarokköve Johnny életének, ráadásul Johnny vágya, hogy a legjobb fiú legyen, lehetetlenné teszi számára, hogy anyja bármely szeszélyére nemet mondhasson.  A szomszédban lakó nyolcéves Kicsi Suzy pedig Johnnyt választotta ki játszótársának. Johnny balszerencséjére, ha Kicsi Suzy megjelenik, akkor Johnny minden hibája láthatóvá válik a világ számára.

Alkotó: Van Partible
Rendező: Butch Hartman
John McIntyre
Robert Alvarez
Kent Butterworth
Író: Seth MacFarlane
Évad: 4
Epizód: 67
Részenkénti játékidő :21 perc
Gyártó: Cartoon Network Studios
Hanna-Barbera
Forgalmazó: Warner Bros
Nyelv: angol
Ország: Amerikai Egyesült Államok

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animatoon.blog.hu/api/trackback/id/tr3116244886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása