Animatoon

Az Univerzum Védelmezői (He-Man and the Masters of the Universe)

2020. május 23. - Anita cicus

Az univerzum védelmezői 2002 és 2004 között bemutatott amerikai televíziós animációs sorozat, melyet az eredeti 1983-as változatot is megalkotó Michael Halperin vitt képernyőre. Az animációt a Mike Young Productions dolgozta ki. Amerikában a sorozat premiere a Cartoon Network Toonami műsorblokkjában volt látható 2002. augusztus 16-án. Magyarországon szintén a Cartoon Network vetítette, ugyancsak a Toonami műsorblokkban, de csak az első évadot.

Cselekmény:

Amikor Csontarcú és gonosz csatlósai Eternia-t fenyegetik, feltűnik egy új hős, az univerzum leghatalmasabbja; a Lovag, aki azért jött, hogy megóvja a földet. Amikor Adam herceg kezébe veszi a Varázslónő néven ismert jós ajándékát, az “Erő Kardját”, “velem van az erő” szavakkal a hatalmas Lovaggá alakul át. Szövetségeseivel, Páncélossal, Teela-val, Faltörővel és más hősi harcosokkal együtt a Lovag Eternia védelméért harcol, egy olyan helyért, ahol a varázslat és a tudomány összefognak annak érdekében, hogy megteremtse a technológiai csoda és barbár mágia világát.

 
Alkotó:
Mike Young Productions
Rendező: Gary Hartle
Vezető producer: Bill Schultz
Producer: Ian Richter
Író: Dean Stefan
Michael Reaves
Brooks Wachtel
Larry DiTillio
William Forrest Cluverius
Michael Edens
Mark Edward Edens
Len Uhley
Erik & Lara Runnels
Steven Melching
Kevin D. Campbell
Christy Marx
Randall Littlejohn
Michael Halperin
Zeneszerző: Joseph LoDuca
Nyelv: angol
+ magyar (szinkron)
Évadok: 2
Epizódok: 39
Részenkénti játékidő: 23 perc
Gyártó: Mike Young Productions
Ország: Amerikai Egyesült Államok

A bejegyzés trackback címe:

https://animatoon.blog.hu/api/trackback/id/tr5815714034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása